Viimeinen viikko

"...now I remembered that the real world was wide, and that a varied field of hopes and fears, of sensations and excitements, awaited those who had courage to go forth into its expanse, to seek real knowledge of life amidst its perils."

- Charlotte Brontë, Jane Eyre


Hei! Aika on kulunut todella nopeasti ja nyt lähtöön on enää alle viikko aikaa. Tää tulee olemaan aika lyhyt postaus, jossa kerron vähän fiiliksiä ja infoa lennosta.

Lähtöpäiväksi varmistui 30.8 ja lento lähtee torstaina 15.35. Lento on ryhmälento muiden Kanadaan lähtevien YFU:n vaihto-oppilaiden kanssa ja lennämme Torontoon Islannin kautta.

Olen todella innoissani lähdöstä ja olen tuntenut ns. lähtökuumetta, kun olen nähnyt jo aiemmin lähteneiden vaihto-oppilaiden kuvia. Tietysti jännittää myös aika paljon.
Odotan myös koulun alkua todella paljon, koska lomaa on ollut jo ihan tarpeeksi.

Viimeset viikot ovat olleet todella kiireisiä ja haikeita, kun on hyvästellyt paljon kavereita. Tulee kova ikävä, olette kaikki niin ihania  <3
Kiireen ohessa olen ollut myös aika väsynyt ja hieman kipeä. Usean viikon paha yskä vaivaa edelleen ja tuntuu, että olo vain huononee, kun ei ole yhtään aikaa levätä. En myöskään saa ilalla millään unta, kun mietityttää kaikki asiat. Toivon todellakin, että olo parantuisi ja että yskä ehtisi mennä pois ennen lähtöä.
Kiireestä huolimatta aika tuntuu kuitenkin kuluvan todella hitaasti ja päivät tuntuvat todella pitkiltä.

Vielä on jäljellä viimeiset hyvästit kavereiden ja sukulaisten kanssa sekä pakkaaminen, jota olen jo suunnitellut aika paljon.

Seuraava postaus taitaakin sitten tulla Kanadasta.
Hyvää viikonloppua!
- Micaela







Kommentit