Toronto

"October extinguished itself in a rush of howling winds and driving rain and November arrived, cold as frozen iron, with hard frosts every morning and icy drafts that bit at exposed hands and faces.
- J. K Rowling, Harry Potter and the Order of the Phoenix

Hei taas! Tässä postauksessa kerron matkastani Torontoon. Postaus ei ole kovinkaan pitkä ja koostuu suurimmaksi osaksi vain kuvista :D



Perjantaina oli taas PD day, joten se oli vapaapäivä. Heräsimme aikaisin perjantai aamuna ja suuntasimme kohti Torontoa. Ajomatka kesti noin 3 tuntia. 

Ensimmäisenä menimme The Royal, Agricultural Winter Fair tapahtumaan. Host äitini on mukana 4H-järjestön toiminnassa, jonka takia hänen piti olla tapahtumassa.
Paras tapa kuvailla tapahtumaa on Elma messut 10 kertaa suuremmassa koossa.
Kiertelimme host isän kanssa kun host äiti oli kiireinen.



Myöhemmin menimme katsomaan koiranäytöstä. Ensin esiteltiin paimenkoiria, jonka jälkeen oli show, jossa koirat tekivät monenlaisia temppuja.









Tapahtuman jälkeen menimme shoppailemaan läheiseen suureen ostoskeskukseen, jonka jälkeen suuntasimme hotellille. Vietimme yön Torontossa. 

Seuraavana päivänä menimme metrolla Toronton keskutaan ja kävimme CN towerissa sekä Hockey Hall of Famessa. 


Toronton metrokartta

Metrovaunu

Katu ja CN tower


Näköala CN Towerista




Ontario järvi

Lasilattia CN Towerin huipulla




Hockey Hall of Fame

Jari Kurrin maajoukkuepaita 1996

Pelaajien Hall of Fame

Nuorten mm pokaali






Maalivahtien upeita maskeja

Stanley Cup

Minä ja Stanley Cup (valaistus ei ihan paras)


Olin yllättynyt, että Stanley Cup seisoi ilman valvontaa ihan kosketettavissa. Sen viereen sai kävellä jos halusi :D Upea pokaali kyllä.

Toronto oli ihana kaupunki ja koko reissu oli mahtava. Hyvin kiitollinen mahdollisuudesta kokea tämä kaikki. Toivottavasti voin mennä takaisin näkemään lisää joku päivä. 

Hieman oli ikävä kaupunkimaisemaa ja pari kuukautta maatila maisemissa ei ole kyllä vienyt kaupunki rakkauttani. Host äitini ei ollut samaa mieltä kun ihastelin ääneen kuinka kaunis kaupunki on. Kulttuurierot kaupungin ja maan välillä näkyvät todella vahvasti. 

En tiedä kuinka innostava postaus tämä oli, kun suurimmaksi osaksi pelkästään kuvia eikä paljon sanottavaa. Ajattelin, että on kuitenkin kiva tehdä oma postaus tästä. 

Seuraavassa postauksessa ajattelin verrata Suomen ja Kanadan eroja (ei lupauksia kuinka kauan sen julkaiseminen kestää kun on aika kiire joka viikko :D). 

Hyvää viikkoa kaikille!

-Micaela

Kommentit